De goedkoopste vakanties vergelijken! Vergelijk alle grote reisorganisaties.

Disclaimer

Informatie op de website van SunFamily en het auteursrecht:

Het team van SunFamily besteedt veel aandacht aan het weergeven van de juiste informatie op de website en houdt deze en de bijpassende foto’s zo actueel mogelijk. Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid, kan het voorkomen dat de informatie niet meer actueel is en dat
foto’s verouderd zijn. Alle aangeboden reizen en diensten worden niet door SunFamily zelf uitgevoerd en/of samengesteld, maar door reisorganisaties waarmee wij samenwerken. SunFamily fungeert als online tussenpersoon is dan ook niet verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de aangeboden reizen.

Omschrijvingen:
De informatie over je reis wordt rechtstreeks vanuit de samenwerkende reisorganisatie aan ons geleverd. SunFamily heeft hierop geen invloed en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en gewijzigde informatie. De met SunFamily samenwerkende reisorganisatie is verantwoordelijk voor de verstrekking van de juiste informatie en heeft het recht deze te wijzigen.

Foto’s:
De foto’s op onze website zijn afkomstig van de diverse reisorganisaties. Deze geven slechts een algemene indruk. Als een accommodatie nog in aanbouw is, worden er vaak tekeningen of schetsen getoond. Bij de definitieve realisatie van de accommodatie kunnen deze dan ook afwijken. SunFamily is niet aansprakelijk bij verschillen tussen foto’s en de actuele situatie ter plaatse.

Nieuwsbrief:
Alle gepubliceerde aanbiedingen in de nieuwsbrief zijn onder voorbehoud van (type)fouten, prijswijzigingen en beschikbaarheid. De prijzen worden eenmaal per dag aangeleverd door onze partners en kunnen gedurende de dag nog wijzigen. Het kan dus zijn dat de gegeven prijs niet meer beschikbaar is. Bekijk de websites van onze partners voor de actuele prijzen en voorwaarden.

Copyright:
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SunFamily is het niet toegestaan om informatie op onze website over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken. Alle op deze website getoonde logo’s, beeldmerken, merken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het downloaden en printen van de geboden informatie (inclusief, maar niet beperkt tot, teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels) namen, logo’s, waren -en dienstmerken) voor eigen persoonlijk gebruik is wel toegestaan. Voor alle overige zaken zijn
alle rechten voorbehouden. 

Inbreuk op auteursrecht
Indien je meent dat er binnen de website van SunFamily inbreuk wordt gemaakt op copyright waarop je aanspraak kunt maken, neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om het werk waarop het auteursrecht rust, direct te verwijderen en maatregelen te treffen om inbreuk in de toekomst te voorkomen.

Vakantie vergelijken?!

SunFamily vergelijkt en selecteert dagelijks de beste vakantieaanbiedingen van o.a. D-reizen, SunwebPrijsvrij, TUI, OAD en De vakantiediscounter en vele andere grote reisorganisaties.

Sunfamily vergelijkt tevens vakantiehuisjes van vakantieparken en atractieparken, zoals Vakantiepark-WinterbergBeekse Bergen, Zandstuve, Slagharen, Roompot vakanties en De Efteling.

Voor speciale doelgroepen, zoals hondenliefhebbers, singles, gezinnen en personen met autisme, hebben we een uniek aanbod op maat. 

Of het nu gaat om een wintersport, weekendje weg, op reis in eigen land, rustig genieten in een vakantiepark of een heerlijke zonvakantie; wij helpen u om de juiste vakantie te vinden.
Hoe kunnen wij je helpen?
Staat voor je klaar!