De goedkoopste vakanties vergelijken! Vergelijk alle grote reisorganisaties.

Nooit meer iets vergeten met de handige Sunfamily inpaklijst

Zit je nét in de auto of het vliegtuig, hoor je een stemmetje in je hoofd. ‘Had je dat ene artikel nou ingepakt? Je had het toch klaargelegd?’ Kom je aan op je hotelkamer, zwaai je je koffer open en… shit! Toch vergeten. Balen. Vanaf nú begin je je vakantie probleemloos, dankzij de handige inpaklijsten van Sunfamily.

De ene inpaklijst is de andere niet. De inhoud van de koffer die meegaat op wintersport ziet er heel anders uit dan de rugzak waarmee je de Australische bush doorkruist. Geen punt: met de handige inpaklijsten van Sunfamily  is de kans dat je iets belangrijks vergeet bijna nihil.

Maak de keuze uit deze speciaal voor jou geselecteerde vakantie-inpaklijsten

 

Nog meer inpaktips

Wij van Sunfamily willen dat je zorgeloos op reis gaat. Des te meer geniet jij van je vakantie.

Voorkom stress en neem de volgende tips ter harte:

 • Neem je kostbare spullen mee? Doe ze dan in je handbagage. Kostbaarheden zoals juwelen en elektronica worden niet door alle reisverzekeraars vergoed als je koffer zoekraakt.
  En als je al een vergoeding krijgt, dan is dat vaak de dagwaarde.
 • Raakt je koffer zoek – en dat komt nogal eens voor – dan ben je flink onthand.
  Ga je met meerdere personen op reis, dan kun je dat voorkomen door jullie kleding over de koffers te verdelen. Mocht er een koffer zoekraken, dan heeft iedereen toch wat kleding tot zijn beschikking.
 • Opgevouwen kleding kreukt in je koffer en neemt bovendien onnodig veel ruimte in.
  Daarom deze tip: rol je kleding op. Zo benut je de ongebruikte ruimte, vaak aan de zijkant van je koffer, optimaal. Bovendien kreukt je kleding dan ook minder!

 

 • Heb je schoenen in je koffer? Benut ze dan. Stop er bijvoorbeeld sokken of ondergoed in.
  Bijkomend voordeel: je schoenen behouden hun vorm.
 • Laat grote verpakkingen van verzorgingsproducten thuis en koop reisflacons. Bij de Decathlon kun je goedgekeurde vliegtuig reisflacons kopen.
 • Stel het inpakken van je koffer niet uit tot het laatste moment maar begin op tijd.
  Zo verklein je de kans dat je iets vergeet. Ontbreekt er nog iets in je garderobe, dan kun je dat artikel nog kopen voor je vertrekt.
 • Beperk je. Drie lange spijkerbroeken mee naar het zonnige zuiden: is dat nodig?
  Voor schoenen geldt hetzelfde. Het scheelt bovendien in het gewicht van je koffer. Is die te zwaar, dan moet je vaak bijbetalen.
Ontdek het geheim van Atlantis tijdens je vakantie op Ibiza

Bij een vakantie naar Ibiza hoor je verhalen over Atlantis. ...

22 juli
Lees meer...
De douane in Duitsland; wat zijn de regels sinds 1 juli?

Je gaat op vakantie naar Duitsland. Maar wat zijn de regels ...

2 juli
Lees meer...
Waar vind ik de beste Last Minute Vakantie?

Als je gaat nadenken over jouw last minute vakantie wil je g...

21 juni
Lees meer...

Vakantie vergelijken?!

SunFamily vergelijkt en selecteert dagelijks de beste vakantieaanbiedingen van o.a. D-reizen, SunwebPrijsvrij, TUI, OAD en De vakantiediscounter en vele andere grote reisorganisaties.

Sunfamily vergelijkt tevens vakantiehuisjes van vakantieparken en atractieparken, zoals Vakantiepark-WinterbergBeekse Bergen, Zandstuve, Slagharen, Roompot vakanties en De Efteling.

Voor speciale doelgroepen, zoals hondenliefhebbers, singles, gezinnen en personen met autisme, hebben we een uniek aanbod op maat. 

Of het nu gaat om een wintersport, weekendje weg, op reis in eigen land, rustig genieten in een vakantiepark of een heerlijke zonvakantie; wij helpen u om de juiste vakantie te vinden.
Hoe kunnen wij je helpen?
Staat voor je klaar!