De goedkoopste vakanties vergelijken! Vergelijk alle grote reisorganisaties.

Spirituele vakanties; tijd voor jezelf en elkaar

Een spirituele vakantie bied je ruimte voor jezelf. Om tot rust te komen, je balans te vinden, om even stil te staan bij je eigen leven en waar je naar toe wilt. Steeds meer mensen hebben interesse in een vakantie die dit mogelijk maakt. 
Lees meerAlle spirituele gezinsvakanties
Gezinsvakanties

De drukte van alledag met werk en gezin kunnen je zo in beslag nemen dat je aan jezelf voorbij gaat. Met bijvoorbeeld yoga, persoonlijke ontwikkeling en retreats krijg je weer lucht en ruimte voor wie je werkelijk wilt zijn.
Met bijvoorbeeld yoga, persoonlijke ontwikkeling en retreats krijg je weer lucht en ruimte voor wie je werkelijk wilt zijn.

Sunfamily heeft een mooi aanbod van reizen waarmee je een spirituele vakantie kunt koppelen aan een gezinsvakantie. De kinderen vermaken zich prima aan het strand en met begeleide activiteiten, terwijl jij als ouder de workshops kunt bijwonen. Er zijn arrangementen met hotels en vakantiehuisjes waarbij alles verder geregeld is. Je komt herboren terug en bent weer de leuke persoon die je wilt zijn. Heerlijke gezinsvakanties met ruimte voor jezelf.

Spirituele vakanties op prachtige plekken

Een spirituele vakantie met ruimte voor jezelf en je gezin vindt je op mooie plaatsen in allerlei landen. In de bergen bijvoorbeeld en vaak in een fraaie natuurlijke omgeving. Een gevarieerd programma zorgt ervoor dat je aandacht en tijd hebt voor je eigen yogapractice, terwijl er ondertussen goed op je kind wordt gepast. Ook de kinderen krijgen een aantrekkelijk programma aangeboden. Hierdoor heb jij ook tijd om lekker een boekje te lezen, te relaxen of te wandelen in de omgeving. Vaak is de begeleiding Nederlandstalig.

Spirituele vakanties en rustgevende activiteiten

De activiteiten tijdens een spirituele vakantie doe je vaak samen met anderen. Samen dagelijks yoga beoefenen, liefdevol en speels masseren, mediteren, spelletjes doen en muziek maken. Creativiteit met als doel een ontspannen modus en uiteindelijk complete stilte te ervaren. Er zijn ook programma’s waarbij volwassenen en kinderen samen en afzonderlijk spelenderwijs bekend raken met yoga, massage, meditatie, spel en muziek.
Alle spirituele gezinsvakanties

Vakantie vergelijken?!

SunFamily vergelijkt en selecteert dagelijks de beste vakantieaanbiedingen van o.a. D-reizen, SunwebPrijsvrij, TUI, OAD en De vakantiediscounter en vele andere grote reisorganisaties.

Sunfamily vergelijkt tevens vakantiehuisjes van vakantieparken en atractieparken, zoals Vakantiepark-WinterbergBeekse Bergen, Zandstuve, Slagharen, Roompot vakanties en De Efteling.

Voor speciale doelgroepen, zoals hondenliefhebbers, singles, gezinnen en personen met autisme, hebben we een uniek aanbod op maat. 

Of het nu gaat om een wintersport, weekendje weg, op reis in eigen land, rustig genieten in een vakantiepark of een heerlijke zonvakantie; wij helpen u om de juiste vakantie te vinden.
Hoe kunnen wij je helpen?
Staat voor je klaar!